Untitled
27 feb 2015
week 89: 20 t/m 26 februari

Op 20 februari was Laura niet helemaal in haar hum. Iedere keer als Bas moest huilen, huilde ze nog net wat harder en als Bas bij mij op schoot zat (die is ziek), duwde ze hem gewoon aan de kant en wrong ze zich ertussen.
Op 21 februari hebben we met zijn vieren even in de tuin gespeeld. We hebben met de Lego gespeeld en Laura heeft lekker gekleurd. We zijn nog even met zijn vieren naar de eendjes gewandeld, al waren die er niet en het begon ook nog te hagelen, waardoor het maar een heel kort wandelingetje is geworden.
We hebben op 22 februari fijn met zijn allen gespeeld en Laura is lekker creatief met de kleurtjes aan de slag geweest (ze kleurt een beetje, maar heeft het vooral druk om de kleurtjes in en uit het zakje/doosje te doen). We hadden met Duplo hoogteverschil in de spoorbaan van de houten trein gemaakt, zodat de trein lekker hard naar beneden kon rijden, maar dat viel niet mee, want Laura ging steeds op de rails zitten…
Op 23 februari zijn we boodschappen gaan doen en bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Laura heeft fijn gespeeld en we hebben gezellig met zijn allen geluncht.
Laura is op 24 februari bij opa en oma Van Aerle geweest, toen ik met Bas naar de huisarts moest. Bas en ik hebben nog even wat gedronken bij opa en oma toen we Laura gingen ophalen. Laura was lief geweest en heeft fijn gespeeld. Ze begint verkouden te worden. Vanmorgen hoestte ze (de rest van de dag gelukkig niet meer) en ze niest behoorlijk.
Op 25 februari hebben Bas en Laura flink geruzied (al het speelgoed dat Laura had, wilde Bas hebben en andersom, vooral de kassa was favoriet. Toen Bas uiteindelijk de kassa “gewonnen” had, moesten alle kleurtjes en legoblokjes die Laura wilde van Bas eerst over de kassa, maar dat wilde ze uiteraard niet). Na haar middagdutje is Laura in bad geweest. ’s Avonds hadden we een etentje vanwege de verjaardag van tante Zus. Omdat Bas nog niet fit genoeg was, is Mark met Bas thuis gebleven en zijn alleen Laura en ik gegaan. We zijn eerst tante Willeke op gaan halen. Laura is erg lief geweest. Ze heeft goed gegeten en fijn rond gewandeld met Eline.
We zijn op 26 februari al vroeg boodschappen gaan doen. Toen we thuiskwamen, kwamen opa en oma Van Aerle op bezoek. Ze zijn gezellig blijven lunchen. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn gespeeld. Ze waren verstoppertje aan het doen, al begreep Laura er niets van. Bas zette haar ergens neer en zei dat ze daar moest blijven zitten, wat ze natuurlijk niet deed ;-). Maar ze hadden wel de grootste lol samen.
Laura zegt met een heel hoog stemmetje de hele tijd “haaaallloooo, mama/papa/Bas/Nijntje/Koetje”. Ze dekt ook heel vriendelijk de tafel: “haaaallloooo stroop” ;-)








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative